View Single Post
Old 12-12-2001, 01:14 AM
David C Klasse's Avatar
David C Klasse David C Klasse is offline
CheFrac is Back!
Join Date: Jan 2001
Location: Mission Hills in the City of San Diego
Posts: 2,352
Yes, I was thinking that there might be stored codes in there. I might try unplugging the battery, to reset the ECU, and see what happens. It seems as though it did start the rough running after hard driving, and today start the rough running after hard driving. But there were times when I would just have started the car, pull out of a parking lot, step on the gas, and it would run rough. It only does it though once the car has been driven for a while... as in, it doesn't seem to do it first thing in the morning after a 50 mile drive... but later in the day, after the car has been driven for some time, it will do it... I say this because it has not done this at all tonight... but I haven't been driving much... so I don't know, we'll see, I will take it in tomorrow to have the codes read... thanks for the advice.... any one have any more?
I'll post back with the results.

(I haven't been online much because my WWW [IE, AOL's IE, or Netscape], on my computer has not worked. So I have to check websites either in the computer room, at work, or where ever else!)
2006 E350 w/ 155k miles (Daily Driver)

1993 300E 3.2L Sedan w/ close to about 300k miles
2003 E500 Brilliant Silver (Had 217k miles when totalled!)
1989 300E with 289,000 miles (had for <1 yr while in HI)
03 CLK 500 cabrio (Mom's)
2006 C230k (Dad's)
1999 S420 (Mom's/Dad's)
2000 C230k Sport sedans
2001 CLK320 Cabrio (Mom's)
1995 C280 My First Mercedes-Benz... (155k miles. EXCEPTIONAL AUTOMOBILE. Was Very hard to let go of!)
Reply With Quote