View Single Post
Old 08-21-2003, 02:14 PM
BadBenz94's Avatar
BadBenz94 BadBenz94 is offline
Registered User
Join Date: Nov 2002
Location: Kankakee,IL
Posts: 192
Unhappy Another '94 W124 Air Cond. problem

Hello everyone!! I'am having trouble with my air conditioning and need your help. Let me give you the troubles and maybe there is an answer to it all.

Here is the A/C problem. If I start my car with the A/C already activated, sometimes it will work, sometimes it wont and if its not working there is no way for me to get it to work with out turning the car off. If I start the car without the A/C activated then turn it on after its started it always works. lately however it will be woking then turn off, and now as of today my fan wont work, it was on then I switched it to low and it stopped blowing, and now its just intermitently working if that. Does this sound more like a control housing problem or not?
Also last week my engine light came on and I believe my idle speed control motor is bad($1100.00) My car idles a lot lower,around 500-700 rpm depending if the A/C is on or not. If I dont fix this,is there any real consequence?
Any help or ideas would be appreciated. Thanks again.

Best Regards,

PS My car is a 1994 e320 with 188k miles on it and nothing from the A/C has ever been replaced,however the upper engine wiring harness of course had been updated.
94 E320 with:
18" ///AMG Monoblock II's,AMG Gen II front bumper, H&R spings,500E sway bar, Bilstein sports, Eisemann Exhst, K&N,E500 Headlamps, Crystal Clear Corners, Avantgard Grill ...and more stuff to come! oh yeah 241k miles!!

My Car WOO HOO...... Now SOLD
New car.... 2001 Jaguar XJR!!!!
Reply With Quote