View Single Post
  #22  
Old 04-17-2001, 09:52 PM
waynesworld waynesworld is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Location: NH-Live Free or Die
Posts: 43
Well Gilly, it looks like the results from the 3 tests you gave me point to the cluster being bad after all. This probably means I will have to chase down each of the other issues individually.

If it wasn't for the kind comments like the one above from MBenz I might lose faith... nah! (just a weak moment). Thanks MBenz - it seems we have similar MBs.

Back to business:
All 3 tests came back positive. The car does not have ASR so it looks like the part# I need is 129-540-48-47-91. What's your feeling on the reman units?

I included all of the terminal to terminal test results below for reference, including ones having the engine running.

Let me know if you agree with the next step being to purchase a new cluster circuit board (either reman or new).

Connector #1
==========
Terms---IgnOff--IgnOn---EngRun
------------------------------
10-01----0v-----12v----12v
10-02----0v------0v------0v
10-03----0v------0v------0v
10-04----0v------6v------6v
10-05----0v-----12v----12v
10-06----0v------0v------0v
10-07-no terminal
10-08----0v------0v------0v
10-09----0v------5v------5v
10-10-same terminal
10-11----0v------0v------0v
10-12----0v------0v------0v
10-13----0v------0v------6v
10-14----0v------0v------0v
10-15----0v------0v----12v

Connector #2
==========
Terms---IgnOff--IgnOn---EngRun
------------------------------
11-01-no terminal
11-02----0v------0v------0v
11-03----0v------0v------0v
11-04----0v------0v------0v
11-05----0v------0v------0v
11-06----0v------0v------0v
11-07----0v-----12v----12v
11-08----0v-----12v----12v (drops to 10v w/^rpm)
11-09----0v------0v------0v
11-10----0v------0v------0v
11-11-same terminal
11-12---12v-----12v----12v
11-13----0v------0v------0v
11-14----0v------0v------0v
11-15-no terminal

Thanks,
__________________
-Wayne

1994 E320 Coupe (120k)
1990 300SL (BBS,RENNtech adds)
1988 260E Sedan (180k)
Reply With Quote