Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-10-2007, 09:15 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: Atlanta, GA
Posts: 199
1993 CD Change Problems (W124)

I did nothing but unplug it and plug it back in so that I could get behind it to run some wires.

Now the Beck 1432 will see it, but it displays a "CD.......0" and no noise from the changer. The cartridge won't eject. I tried the unplug and plug by pressing the eject button (hard reset) with no luck. I tapped the power and my meter shows power going to it.

I know there's nothing wrong with it since it worked fine before unplugging it. And I so happen to have another identical changer (as a spare) that I tried plugggn up - it does the same thing. I also disconnected the battery and re-entered the code on the 1432...didn't fix it.

Is there a reset in the system somewhere (amp, HU, etc) that I am not aware of?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page