Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-11-2007, 10:32 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Richmond, BC
Posts: 374
Factory 190E Radio can not turn on??

Hi! I got a big problem for my 1991 MB 190E factory radio.

This afternoon, i forget to disconnect the battery before remove the radio. Now, put everything back. The radio can not turn on. It has a "beep, beep, beep sound with the flasher light on the turning knob (on/off switch). It doesn't show the "CODE" on the screen. Even i started the car, the radio still "beep, beep, beep... sounds with flasher light.

Then, I disconnect the battery and reconnect it. The radio is no sound, no turn on.... Nothing show!!!

What wrong is it?

My car doesn't have alarm system.

Everyone has this happened before.

The radio is made by Alpine (factory radio)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-12-2007, 03:02 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Richmond, BC
Posts: 374
Fixed the problem! Just fuse burn off! Replaced new fuse and all working now.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page