Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-03-2008, 11:35 AM
MattBelliveau's Avatar
Gotta another one...
 
Join Date: Jun 2005
Location: NE Ohio
Posts: 1,685
Has anyone mounted an LCD in their w123?

If so, what did you use, what unit, and so on. Are you happy with the results? Do they make anything with a remote "brain box" where one might plug in accessories (AV inouts and so forth), that way, there isn't a whole mess of wires running all over the plkace that I have to worry about covering up.
__________________
1989 300E 144K
Reply With Quote
  #2  
Old 03-03-2008, 03:48 PM
BoomInTheTrunk's Avatar
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Rancho Cucamunga, California
Posts: 713
this is very possible but would involve some money for what you want. You also would need to be good enough in fiberglass to mold the trim piece around the screen. Alpine makes some 2 din head units with screen but they are expensive. Kenwood makes some and for the money they are the best bet. you would have to remove the ash tray so you could fit the whole thing in. If i had the money I would do it, and i am very capable of doing it but money is the issue.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-03-2008, 03:54 PM
Chad300tdt's Avatar
Benzless Scoutmaster
 
Join Date: May 2007
Location: North Wales, PA
Posts: 4,001
Couldn't you use something like this?:

http://www.crutchfield.com/App/Product/Item/Main.aspx?g=168550&i=110VM9312&tp=75
__________________
Chad
2006 Nissan Pathfinder LE
1998 Acura 3.0 CL
OBK#44
"Pleasure in the job puts perfection in the work." - Aristotle (384-322 B.C.)

SOLD
1985 300TD - Red Dragon
1986 300SDL - Coda
1991 - 300TE
1995 - E320
1985 300CD - Gladys
Reply With Quote
  #4  
Old 03-04-2008, 01:37 AM
BoomInTheTrunk's Avatar
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Rancho Cucamunga, California
Posts: 713
Quote:
Originally Posted by Chad300tdt View Post
you might be able to but i think that it would hit the shifter when it comes out. if you do decide to put one in there is a wire that has to get put some where so the screen cant turn on during driving, if you ground that wire than you can watch a video while driving. not saying YOU watch but other passengers.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page