Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-14-1999, 12:31 PM
Seavey
Guest
 
Posts: n/a
The passenger side speakers in my car are intermittent. When I turn the volume up they come on but later stop working. I suspect a faulty connector at the radio but do not know how to remove the radio to check the connection. Does anyone know how to remove the radio from a 1992 300D 2.5T Mercedes.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-14-1999, 08:44 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
Some of these systems had amps built in. I have seen the amps at fault and the speaker at fault.

------------------
Benzmac:
1981 280GE SWB
1987 16V
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
SERVICE MANAGER FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM


Reply With Quote
  #3  
Old 10-15-1999, 06:53 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 1999
Location: Cincinnati, OH, USA
Posts: 59
I am experiencing the same thing on a 92 500SEL. On mine the driver's side is out. From time to time it will pop back in. I have not had the time to pull it out. By the way how do you get the radio out and will I be able to switch the outputs (RCA jacks?) to see if the left side of the amp in the trunk is going bad? I have tried unpluging the multi-pin connector going into the Bose amp on the left side of the the trunk. I thought that maybe it was a loose connection at this point. Sometimes it seems that if I jiggle the volume lever the left side will pop back in. Maybe it is just coincidense

Thanks
Fred Berry
Reply With Quote
  #4  
Old 10-15-1999, 06:15 PM
jfaldridge
Guest
 
Posts: n/a
I was having the same problem on my right front dash speaker. Thankfully it was under warranty, and the dealer replaced the speaker and that fixed it. Before it was replaced it remained silent more than working. If you turned up the volume rather loudly it would pop and come on.

My guess the speaker is defective.

hope this helps...jim

------------------
Jim Aldridge
95 E320, SE
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SL500 need advice on capacitors on front speakers. spinedoc Car Audio and Multimedia 5 10-28-2004 10:28 AM
adjustable intermittent wipers 95E320cab Tech Help 0 11-08-2002 08:43 AM
I need opinions about speakers in 88 300E public enemy Car Audio and Multimedia 2 04-23-2001 02:08 AM
Can I just buy new speakers??? Pbalias Car Audio and Multimedia 16 02-06-2001 12:56 AM
rear fill speakers/door speakers 124 body Peter Klein Car Audio and Multimedia 3 04-07-2000 03:57 PM



All times are GMT -4. The time now is 02:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page