Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-15-2013, 12:20 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
stereo sounds bad

i have a 93 SL 500 and my stereo sounds very low volume and no bass .
what is wrong with it?
and very distorted.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-12-2013, 05:04 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
It could be there are some loose connections somewhere inside the car, possibly where the speakers connect to the back of the stereo. Im not sure if your car has an external fader, but sometimes the external fader control can also be a cause for bad audio. Also if this only occurs when listening to the radio it could be a bad radio antenna connection. I would pull the stereo out though and look behind to check for loose connections first though.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-12-2013, 11:43 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 38
Becker Autosound Website they can help you
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page