Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-21-2014, 05:41 PM
just-n-time's Avatar
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Location: Louisiana266 Maloy Rd winnfield71483
Posts: 804
Question left side speekers failing,1991,190E

Hello gang, I am having an issue with our audio system in our baby benz. Slowly the left side speakers lost volume, now we have tryed another Becker unit out of our 420 and get no response.I tryed a dual unit and have nothing but a sputter or clicking sound. I was wondering if it could be the power booster in the trunk giving me all this grief? cant seem to pull up any information,so any help on how to test things out would be a great help. thank you i n advance.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page