Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-25-2015, 05:28 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern California
Posts: 373
94 E320 Stock Radio, no sound from speakers

My W124 E320 does not output any sound from the radio, or tape player. I searched around in the trunk and found these two amplifiers on the right side with part numbers 124 820 1789 on it. I opened them up and did not find any fuses inside that could be replaced.



Searching on the left side, I find 2 plugs dangling around. Am I missing something here?



If not, where is this amplifier fuse located? Or is there something else I should look at to get the sound working?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2015, 03:42 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern California
Posts: 373
Decided to change every single fuse in the fuse compartment in front of driver side. Eventually got to fuse C and replacing that allowed radio to work again. Fuse looked fine, but I guess was broken.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page