Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-22-2016, 05:39 PM
mercedesnut
 
Join Date: Jan 2016
Location: Boston
Posts: 10
No Audio

Hello and thanks for reading my question.

95 E320 Coupe. Stock everything audio wise. My radio had the typical static/volume idiosyncrasy but has recently stopped producing sound. I have checked fuses and connections to the Amps and all is good. I understand that the head unit has a cellphone kill in the event of a call. Mine is not interfacing that 90's technology but I am at my wits end as to what is malfunctioning. Are the Amps junk? If so, both at the same time? Please share any thoughts you may have my dear friends.

Best of everything and great thanks,
Bill
Reply With Quote
  #2  
Old 09-23-2016, 02:35 PM
Administrator
 
Join Date: Mar 2016
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,615
Hi Bill,

I've attached a link to a tech article on our site that I think you'll find very helpful. Best of luck!

W124 Radio Removal / Fix Tech Article - Mercedes-Benz W124 Radio Removal | 1986-1995 E-Class | Pelican Parts DIY Maintenance Article


-Dmitry
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page