Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-15-2003, 07:22 AM
junior member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 592
losing presets

83 300d t with factory radio. constantly losing the station presets. sometines will go for a couple of days with no problem. sometimes lose the presets overnight. any thoughts? thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-15-2003, 11:43 PM
La Jolla Audio
 
Join Date: Dec 2001
Location: San Diego California
Posts: 996
The becker has a dead lithium battery inside it. Ck out my repair shop @ www.lajollaaudiorepair.com and cleeve can help you...

Scott@lajollaaudio
__________________
The Mercedes Specialists Since 1986
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page