Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-14-2003, 05:22 PM
Aaron's Avatar
Moderator
 
Join Date: Aug 1999
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 1,935
1992 190E 2.3 radio

Hey all,

I have a '92 190E in the shop with the stock Alpine unit. When you power up the radio, there is barely any volume unless you turn the knob almost to full. I am assuming that the radio chassis itself is at fault. Also the only speaker which works at all is the left front, and as I said, the sound almost nonexistent. Any thoughts?
__________________
Regards,
Aaron
Reply With Quote
  #2  
Old 02-15-2003, 01:18 AM
La Jolla Audio
 
Join Date: Dec 2001
Location: San Diego California
Posts: 996
There is a major problem with all of the capacitors in your radio. When they start going bad there are lots of things that can happen. The most common is dc offset which can damage some or all of your speakers. I would reccomend talking to Cleeve in my repair shop as he has rebuilt units he can do an exchange for you and send it to you. He is at www.lajollaaudiorepair.com

Scott@lajollaaudio
__________________
The Mercedes Specialists Since 1986
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page