Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-08-2003, 06:03 AM
1992300e
Guest
 
Posts: n/a
Power Antenna not working

Hi all,

I finally pulled out my antenna assembly, a lot easier to get out than I thought.

When I turn on my radio the antenna does not go up. I took the whole assembly out and on my work bench I pulled it apart. Can't be sure but looked as though the motor had gotten damp or wet and I sae some rust. I am guessing that some water got around the warn mast sleeve and fitting and ran down to the components inside the housing.

There appears to be two plugs that plug into the top side of the housing. One has three female plug holes and the other is a single, small, female plug.

Could someone tell me how I could test the plugs to see if my motor is getting the correct electrical signals. I want to narrow the problem down to either the antenna / motor or radio wiring.

I was able to easily manually spin the motor and extend the antenna, so there is nothing jammed.

Thanks again,
Joel
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page