Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-18-2003, 10:46 AM
agileboss
Guest
 
Posts: n/a
Angry 96 E320 Amp Location

Front Dash speakers not working - 10 speaker factory system, 8 of 10 are getting signals - dash speakers are not. Speakers have been checked and are okay.
Desperately seeking to find the location of the Amp in a 96 E320 AMG. Any clues Anyone? Help
Reply With Quote
  #2  
Old 05-22-2003, 01:43 AM
La Jolla Audio
 
Join Date: Dec 2001
Location: San Diego California
Posts: 996
speaker plugs are probably un-plugged behind the radio in the harness. The amp / amps should be behind rt side trunk trim panel.

Scott@lajollaaudio
__________________
The Mercedes Specialists Since 1986
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page