Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-20-2003, 09:23 PM
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: Atlanta
Posts: 398
Question W124 Antenna Wiring HELP!!!!!

Hi guys

Here’s my question. The antenna doesn’t work properly on my 1990 300E. I know the antenna motor works because I connected it directly and it worked fine. The wiring was messed up when I got the car so now I am trying to fix it. Here are picts of the plug that goes to the radio, and of the plug on the actual motor housing. Can you tell me which wires connect where?

PICT 1

PICT 2

If these picts dont help, I can take other ones. I just bascailly need to know where each color goes.

Thanks a bunch
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2003, 09:48 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Dallas
Posts: 330
Atlanta:

Don't want to loose you on your first post but don't have a solution for your wiring. If I were you I would take the car to a stereo install place and make buddies with an installer. Tell 'em your problem. If you pick a slow day, they might just help you out, then you can slip the guy a 10 spot for his trouble.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-22-2003, 06:26 PM
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: Atlanta
Posts: 398
Hmmm. anybody have an old antenna motor/housing around that can quickly pop it open and check? That would be wonderful.

BTW I really enjoy this site. I'm an active member on another non-car related (over 1000 posts) forum that uses the same software/format. Great stuff. Now if you'll excuse me, I've got a lot of "searching" to do.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-20-2003, 12:23 PM
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: Atlanta
Posts: 398
So nobody has any schematics eh? like of the 6 pin connector that goes to antenna? I am working on it right now......but I blew the fuse in the radio...heh. Gonna fix that and then see whats up. WHEN I figure it out, I will post clear detailed picts.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 09:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page