Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-28-2006, 11:38 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Seattle, WA
Posts: 111
85 300SD - Heat always on

Howdy..

Had the radiator flushed at the local chain radiator shop (Walt's).

Now, when the "EC" button is selected, the heat is blasting. AC still works fine.

Any correlation?

Reply With Quote
  #2  
Old 08-28-2006, 11:46 AM
Banned
 
Join Date: May 2002
Location: Blue Point, NY
Posts: 25,396
Take the monovalve apart and see if there is any debris hung up in the valve, and verify that the rubber diaphragm is intact.

Reinstall and operate the system again.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-28-2006, 04:06 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Seattle, WA
Posts: 111
Quote:
Originally Posted by Brian Carlton View Post
Take the monovalve apart and see if there is any debris hung up in the valve, and verify that the rubber diaphragm is intact.

Reinstall and operate the system again.
Cool, thanks.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page