Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-27-2008, 08:26 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: Sunrise, FL
Posts: 2,053
Adjusted the rack damper today

On the coupe.........

WOW, what a difference.

Now I have to get a new one for the D as there is no adjustment left

__________________
81 Mercedes 300SD 289k.......SOLD
82 Mercedes 300CD 252k......slow ride

82 mercedes 300 SD...mi Unknown
83 Mercedes 300D ????ksniff..gone too
84 Mercedes 300D 148k........SOLD
85 Mercedes 300TD 386k and holding some one elses project
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2008, 05:14 AM
toomany MBZ's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: central Va
Posts: 7,820
WooHoo!
__________________
83 SD

84 CD
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2008, 05:25 AM
ForcedInduction
Guest
 
Posts: n/a
Between all the way in and completely removed didn't make any difference at all on my engine.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2008, 05:30 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: Sunrise, FL
Posts: 2,053
Quote:
Originally Posted by ForcedInduction View Post
Between all the way in and completely removed didn't make any difference at all on my engine.
That is where my D is now. The coupe was not as bad though,
when sitting at a light with the foot on the brake, it had a slight
"rumble".......now it is just as smooth as silk.
__________________
81 Mercedes 300SD 289k.......SOLD
82 Mercedes 300CD 252k......slow ride

82 mercedes 300 SD...mi Unknown
83 Mercedes 300D ????ksniff..gone too
84 Mercedes 300D 148k........SOLD
85 Mercedes 300TD 386k and holding some one elses project
Reply With Quote
  #5  
Old 01-28-2008, 05:42 AM
toomany MBZ's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: central Va
Posts: 7,820
Quote:
Originally Posted by ForcedInduction View Post
Between all the way in and completely removed didn't make any difference at all on my engine.
Perhaps you have a worn out bolt?

__________________
83 SD

84 CD
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page