Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-07-2009, 12:57 AM
JHZR2's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: New Jersey
Posts: 4,029
fixing vacuum runs

Hello,

My main vac line has one nipple broken off. It currently is set up like this:





My question is, since I havent had a 300 turbo for a while... what is correct?

Do all turbos have this five-connector unit like mine shows?





Also, after shutoff, I get a slight vibration and a sucking noise through the blue/black device shown above, which ultimately feeds the light blue line. I assume light blue is for the seats, as I do not recall that color line in my sedans. Question is, if I am getting a suction noise and a slight vibration in that part, does it mean that the part needs replacement, or is this something else related to the user of the blue line?



Thanks!

__________________
Current Diesels:
1981 240D (73K)
1982 300CD (162k)
1991 350SD (113k)

Past Diesels:
1983 300D (228K)
1985 300D (233K)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page