Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 07-07-2011, 12:33 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Location: Brooklyn,NY
Posts: 641
Well the battery is dead again. It's not holding a charge anymore. This is the 3rd time i left the lights. So I guess I killed it. I got a new one.

I had to jump the car before heading to sears to pick up a new batt. So instead of calling AAA again I used my jumper. This time it worked! What I did was wait till the glow plug cycle was through and then I cranked and it fired right up. Im no expert obviously but I guess the glow plugs ate too much power off the jumper so once they shut off, there was enough to start the car. This wont work on cold days

Now I gotta fix the buzzer. Ill look up a how to. I remember that when I first purchased the car, the buzzer worked. Now its gone. The interior light use to come on too when I opened the door. Now it doesn't light up. Probably related?
__________________
1984 300td euro turbo
Reply With Quote
  #32  
Old 07-07-2011, 12:37 PM
toomany MBZ's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: central Va
Posts: 7,820
Maybe, check the door switch for any obvious problem.
__________________
83 SD

84 CD
Reply With Quote
  #33  
Old 07-07-2011, 01:23 PM
RML RML is offline
Out of Garage Space
 
Join Date: Jun 2006
Location: Southwest PA
Posts: 1,012
Quote:
Originally Posted by digieditny View Post
. . . Now I gotta fix the buzzer. Ill look up a how to. I remember that when I first purchased the car, the buzzer worked. Now its gone. The interior light use to come on too when I opened the door. Now it doesn't light up. Probably related?
If I remember correctly, there is a little aluminum box that plugs into a wired receptacle, under the dash to the left of the steering wheel. Around the parking brake. Maybe yours came loose or unplugged. If yours went bad, you can probably get one cheap at a junk yard or from someone with a parts car.

Also, are you sure your alternator is charging OK? You should have it tested where you got the battery.

Richard
__________________
85 300D 71K Anthracite Grey (Rutherford) 0-60 in 13 seconds
84 300D 331K Black (Rufus) 0-60 in 14 seconds (adjusted the ALDA)
00 Toyota Sienna 208K (Sold)
15 Subaru Outback 17K
98 Ford Taurus 62K (Gertie - Was Grandma's - drove it to church and shopping - really)
30 Model A Ford 2 Door Sedan (Sold) 0-60 in . . . Never reached 60
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page