Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-12-2013, 05:34 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Brooklyn, NY
Posts: 29
SLS valve resealing woes

About a week ago I pulled and resealed my SLS valve, and since my 300TD's rear end sags after a day or so of sitting, and then comes back to regular height when I start up the car. It doesn't seem to be leaking fluid.

I resealed the valve using the o-ring kit I purchased from a member on the forum. I'm certainly not blaming the member for the issues, but I'm curious if anyone has had this issue, and what the best remedy is?

I followed the reseal instructions, so I'm 99% certain I put everything in correctly. The valve was working ok before I pulled it to reseal (DOH!), but I had just previously pulled and rebuilt the pump, and installed a new HP hose, so I thought I should do the valve while I was rehabilitating the rest of the system.

Would the MB reseal kit with the extra valve pieces possibly fix this issue?

Any thoughts would be much appreciated.

Jeffrey

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page