Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-06-2017, 08:13 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 39
85 300D climate control problem

I've searched and searched and can't find anything resembling my problem.

Up until a few weeks ago the A/C and heat worked fine. On my way back on a long trip there started to be some problems with the fan stopping randomly. By the time I got home it was out completely. I pulled the CCU and re-soldered every pin figuring something had shook loose coming across some terrible roads. I replaced the cold engine lock out switch and put the CCU back in and it appears that one of the relays was out because it kept buzzing back and forth. Swapped out the CCU for a known good unit (unplugged the aux pump first) There's no buzzing from the unit now but the only way to stop the compressor from kicking on is to unplug the unit on the temp wheel side. The fan will not come on with any setting nor will the AC compressor ever stop running. I have absolutely no idea what's causing this. If anyone has any ideas I'd appreciate it. Thanks.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page