Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-06-2004, 11:44 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2001
Location: S.E.Tenn
Posts: 55
83 300tdt trans

Have 83 wagon 200k with auto trans problem. Everything is O K until you get on it from standstill, then its like it went to neutral. Can this be linkage out of adj. or something inside. I have changed filter and plugged vac. line from modulater, no change.
Hope someone has a solution without a rebuild. It gets scary pulling out in traffic.
Thanks in advance, Paul
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2004, 12:10 AM
BoostnBenz's Avatar
Benötigt Mehr Druck!
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,855
I don't have much good to add here but it seems like I've heard of about 6 of these cases in the last month or two, perhaps I should research this as I just keep seeing it pop up.
__________________
Jeff M.
Mercedes W123 DIY pages are now located here.
1983 / 1984 300D Sold
2000 CLK430 Cabriolet ~58k Sold
2005 Avalanche 4x4 ~66k
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page