PeachParts Mercedes-Benz Forum

PeachParts Mercedes-Benz Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/)
-   Mercedes-Benz SL Discussion Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/mercedes-benz-sl-discussion-forum/)
-   -   ADS Problem (http://www.peachparts.com/shopforum/mercedes-benz-sl-discussion-forum/193706-ads-problem.html)

v12man 07-10-2007 05:01 PM

ADS Problem
 
I have a 1990 SL500 the suspension is giving a lot of problems, I have replaced the ADS ECU and wiring loom the comfort switch and oil control switch, and I changed the wiring to the comfort switch as dascribed in the manual, now the warning light goes out when I start the car but nothing happens. The car does not rise or lower (I can raise and lower it from under the car so hydraulic side works) one thing I did notice upon checking my instalation, is Im only getting 8 volts at pin 1 of the harness plug I think it should be 12 volts, I also replaced the over,voltage protection relay, anybody out there got any idias. Dave.

mjonckhe 03-06-2016 09:42 AM

@ v12man

Also my 1991 500SL doesn't rise or lower when I push the button.
How did you raise and lower it from under the car to check if the hydraulics work ?

Thanks

rowdie 03-06-2016 06:42 PM

Quote:

Originally Posted by mjonckhe (Post 3577597)
@ v12man

Also my 1991 500SL doesn't rise or lower when I push the button.
How did you raise and lower it from under the car to check if the hydraulics work ?

Thanks

This thread is over 8 years old and it is the only post by v12man.

Try posting a thread on your problem. That or try the R129 forum on Mercedes-Benz Forum It is more active than this one.


All times are GMT -4. The time now is 08:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website