Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Mercedes-Benz SL Discussion Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-16-2007, 08:43 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
91 300 Sl

hi everyone , Im new here and I have a major problem. My alarm keeps going off! It goes off when I use the remote or without it, when i open both doors and even sometimes when im driving. It's very embarassing. Some people think im stealing the car..... . Pleas help me. Ive tried the search on this forum but its not exactly for this model. If there is anyway to just disconnect the alarm, or just the alarm horn, I will be happy. Thanks , in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2007, 08:54 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Milwaukee Wisconsin
Posts: 1,150
I don't know if this will work, but you can try disconnecting the alarm module. In the truck, behind the battery cover, near the fuel inlet. I'm not certain of all the functions intergrated into the alarm, as I've not had a problem with mine, so far. Let us know.
Attached Thumbnails
91 300 Sl-alarm-module-trunk-near-battery.jpg  
__________________
Resistance is Futile.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2007, 11:55 PM
dennis300sl's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Location: Olathe, Ks
Posts: 28
SL alarm

Do you happen to be having problems with the central locking system vacuum pump? Mine went bad and the door locks wouldn't stay unlocked or locked completely and would set off the alarm while driving. You could also have a bad vacuum line also causing the same problem, of course the vacuum pump would run continuously. The pump is located just above the battery in the trunk.

Dennis Ficken

mercedescylinders@sbcglobal.net
Reply With Quote
  #4  
Old 11-17-2007, 03:27 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by tecqboy View Post
I don't know if this will work, but you can try disconnecting the alarm module. In the truck, behind the battery cover, near the fuel inlet. I'm not certain of all the functions intergrated into the alarm, as I've not had a problem with mine, so far. Let us know.
i found the part but how do you take it off? im sorry, im a noob to benz's
Reply With Quote
  #5  
Old 11-17-2007, 04:46 AM
speace's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Atlanta, GA
Posts: 370
In the picture provided by teqboy, the arrow is pointing to the plug on the end of the module. My alarm started going off for no reason and unplugging the module disabled the alarm without affecting the door locks or anything else.

Just unplug the connector and tuck it aside making sure that nothing can accidentally touch the pins and cause a short. My mechanic pulled it off for me while I watched. I don't recall any latches, or tricks to pulling the connector off the module.
__________________
02 S500
92 500SL
92 400E
87 300E (Sold)
83 300D Turbo (Sold)
75 300D (Sold)
74 240D (Sold after 20 years)
65 Mustang 5.0 (w/Electronic Fuel Injection)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page