Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Mercedes-Benz SL Discussion Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-21-2008, 05:51 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: spain
Posts: 7
300sl r129 rough running /stalling when hot

seem to think it may be temp sensor ,any other suggestions?
also where is temp sensor /
thanks guys
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2008, 04:51 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Columbus, Ohio
Posts: 155
Here are a few things to check:

Distributor cap and rotor.

Igintion coil if orginal then replace it.

I had a simular problem that was solved with new igintion coil.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2008, 12:35 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 4
GOT A 92 300SL, 150k, MINT CONDITION, NOT MUCH UMPH THOUGH, CAN SOMEONE HELP ?

MBS320
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page