Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Mercedes-Benz SL Discussion Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-26-2008, 04:58 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Location: Northumberland, UK
Posts: 1,294
99 SL500 main beam failure

R129
1999 SL500

The right hand main beam has ceased to work. All other lighting works satisfactorily. I have checked the bulb and fuse and both are OK (I changed both to be sure). The telltale lamp in the instrument cluster does not show.

Am I right to suspect the relay (lamp control unit, part number A129 542 03 32)?

Thanks as always.
__________________
JJ Rodger
1999 SL 500
1993 320 TE
1986 500 SEC
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page