PeachParts Mercedes-Benz Forum

PeachParts Mercedes-Benz Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/)
-   Mercedes-Benz SL Discussion Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/mercedes-benz-sl-discussion-forum/)
-   -   heater blower stopped working (http://www.peachparts.com/shopforum/mercedes-benz-sl-discussion-forum/263012-heater-blower-stopped-working.html)

malty123 10-11-2009 12:35 PM

heater blower stopped working
 
sl320 1996

my blower stopped working today, all the climate control panel seems to work, but not blowing out any air.

had a quick look at the fuses under the bonnet and they seem ok

any ideas as i guess the weather is going to start getting coldhttp://forums.mercedesclub.org.uk/im...s/icon_sad.gif

thanks

RadioTek 10-12-2009 01:14 AM

I have an intermittent blower, too. It seems to come back on when I fiddle with the fuses. I suspect that I have the dreaded aluminum fuses that need to be replaced. As soon as i remember to get the kit to do it.

dubw129 10-12-2009 09:53 AM

Hi , I have the later a/c unit so not sure but check the forums for air con diagnostics which you can run yourself on the a/c panel it seems evaporator temp sensor (test 05) can give problems as in my case, and are easily cured with replacement sensor. shot in the dark..


All times are GMT -4. The time now is 12:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website