Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Mercedes-Benz SL Discussion Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-03-2013, 05:52 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 126
dissconnected wires

On my 86 SL300 I have some wires that are coming out of the left side of the fire wall behind the transmission filler tube that I can't find where they connect. It's a green one a black one and a white with black stripe they're all running together. Also coming out of the wiring harness by the side of the battery are two wires one black with a yellow stripe and one brown. Pretty sure brown is ground. My flashers and cruise don't work if that would be a clue. Any help would be Greatly Appreciated as it's driving me nuts! Thanks.Greg.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page