Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Mercedes-Benz SL Discussion Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-30-2004, 10:24 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Location: Motor City. MI
Posts: 73
int. wipers & headlight wiper

'99 SL500. intermittent wipers not working and right-side headlight wiper/washer out of wack. washer just keeps pumping til reservoir is dry. right headlight wiper out of sync. with left side wiper.

i suspected that sensor on windshield, (rain sensor?) because i could see the box from the outside. supposed to have some kind of cover over it, yes? anyway, i pulled the back cover off it & unplugged the harness. now intermittent w/s wipers work fine!

headlight wipers still keep pumping fluid non-stop until i turn off headlights.

any clues to this? are headlight washer/wiper controlled by this rain-sensor?

thanks.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 03:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page