Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > General Discussions > Off-Topic Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-09-2005, 10:40 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Seattle
Posts: 23
Blower motor

I am working a 99 E300 TD 166K and have been having a problem with the heater motor. What happens is that it will work sometime and then not. I have done some searching and found Arthur Daltons test but I think it was done on an older car. Still it seems to be almost the same. First I put 12 volts to the motor and it works. I get .9 to 6 volts @ the yellow term and 11 volts @ the red wire that plugs into the regulator with 12.5 volts @ the jumper term @ the left side of the engine. The motor comes on when I ground the black wire. This is where Arthur says blue wire but this must be correct because there is only 2. One red and one black. Next I turned it on with everything back in place and it works??? I know that the regulator is a heat sink and the motor is just a motor. These should not be intermitent. What could trip this thing? Also, while I am in there I would like to change the brushes. Where can I buy them? MB does not sell them.

Roger Stanley
nohuti@msn.com
99 e300tD 166K
97E300Diesel 75K
84 930 50K
89Toy PU 188K

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
W140 Blower Motor Speed - Bad Regulator? jgl1 Tech Help 1 04-22-2004 04:53 PM
How to test blower motor? JHZR2 Diesel Discussion 1 08-11-2003 02:57 PM
W126 Blower Motor Questions MB_SOOT Diesel Discussion 4 08-08-2003 04:13 PM
Blower motor w124 jacquesrober Tech Help 0 04-14-2003 09:17 AM
W140 Blower Motor / Regulator Replace Together? ddrake3 Tech Help 2 03-19-2003 12:36 PM



All times are GMT -4. The time now is 08:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page