Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > General Discussions > Off-Topic Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-26-2005, 12:49 AM
3 MB's and counting!
 
Join Date: Apr 2001
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,825
RealPlayer Issue

Hey Everyone and merry christmas,

Recently I started using Realplayer 10 for playing my Mp3s as the sound quality using it is more clear and natural compared to other players but for some reason on most songs when its done the track the computer halts for a second and the player goes back and plays the last 5 seconds of the track it just finished.

Its rather annoying and cant seem to find anything to disable this.

Any ideas what its doing? No other players do this.
__________________
99 C43
98 S420
99 C230K
01 C240
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2005, 01:11 AM
Botnst's Avatar
What knockers!
 
Join Date: Jun 2003
Location: There castle.
Posts: 35,746
Quote:
Originally Posted by BenzOnline
Hey Everyone and merry christmas,

Recently I started using Realplayer 10 for playing my Mp3s as the sound quality using it is more clear and natural compared to other players but for some reason on most songs when its done the track the computer halts for a second and the player goes back and plays the last 5 seconds of the track it just finished.

Its rather annoying and cant seem to find anything to disable this.

Any ideas what its doing? No other players do this.
I quit RealXXXX in the late 1990's when a rumor started about them being able to monitor what you were playing. F**K that. Now I use Quicktime. If it ain't Quicktime compatible I don't waste my time.

B
__________________
'Government is like a baby:
An alimentary canal with a big appetite at one end and
no sense of responsibility at the other'
- Ronald Reagan
Reply With Quote
  #3  
Old 12-26-2005, 01:14 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 10
I'm happy enough using WINAMP:

http://www.winamp.com/
Reply With Quote
  #4  
Old 12-26-2005, 01:46 PM
JamesDean's Avatar
Electrical Engineer
 
Join Date: Apr 2005
Location: NE Ohio
Posts: 5,027
Im using WMP 10, ive never had a problem with it. Quicktime is also good. I hate RealPlayer....that thing has always been a PITA. Winamp is good also...there was another one i had years ago...Sonique ?
__________________
Cruise Control not working? Send me PM or email (jamesdean59@gmail.com). I might be able to help out.
Check here for compatibility, diagnostics, and availability!

82 300SD 145k
82 300SD 265k
87 420SEL 230k
89 420SEL 210k
89 560SEL 118k
90 300SE 262k RIP 5/25/2010
90 560SEL 154k
91 300D 2.5 Turbo. 241k
93 190E 3.0 235k
93 300E 195k
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page