Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > General Discussions > Off-Topic Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-21-2009, 10:58 AM
420benz's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 961
Spell Check

Running Firefox.Need a good spell check.Which one are you guys using?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-21-2009, 11:08 AM
Dee8go's Avatar
Senor User
 
Join Date: Apr 2006
Location: Arlington, VA
Posts: 7,190
I never use spell checkers. They're the Devil's work! Whenever I use software that incorporates an automatic spell checker, it is nothing but a headache and just slows me down, often inserting words I never intended. I then have to go back through everything I write and correct the mistakes the spell checker has made.
__________________
" The market, like the Lord, helps those who help themselves. But, unlike the Lord, the market does not forgive those who know not what they do."- Warren Buffett

OBK #55

1998 Lincoln Continental - Sold
Max 1984 300TD 285,000 miles - Sold
The Dee8gonator 1987 560SEC 196,000 miles - Sold
Orgasmatron - 2006 CLS500 90,000 miles
2002 C320 Wagon 122,000 miles
Reply With Quote
  #3  
Old 08-21-2009, 11:11 AM
KarTek's Avatar
<- Ryuko of Kill La Kill
 
Join Date: Jun 2007
Location: Bahama/Eno Twp, NC
Posts: 3,256
My Firefox constantly checks spelling and "donks" every time I misspell a word... I never turned that function on so I don't know where it comes from.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-21-2009, 11:48 AM
420benz's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 961
Quote:
Originally Posted by KarTek View Post
My Firefox constantly checks spelling and "donks" every time I misspell a word... I never turned that function on so I don't know where it comes from.
What version FF do you have?
Reply With Quote
  #5  
Old 08-21-2009, 11:52 AM
KarTek's Avatar
<- Ryuko of Kill La Kill
 
Join Date: Jun 2007
Location: Bahama/Eno Twp, NC
Posts: 3,256
It's at home so I'll have to wait until later to check. I do know it's the latest since FF is always trying to upgrade itself and I just let it do it's thing.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-21-2009, 12:27 PM
pawoSD's Avatar
Dieselsüchtiger
 
Join Date: Oct 2004
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 15,050
The last several versions have had spell check. Just go to their site and get the latest version.
__________________
-diesel is not just a fuel, its a way of life-
'15 GLK250 Bluetec 80k - mine - (OC-80,500)
'17 Metris(VITO!) - 11k - wifes (OC-17k)
'01 E320 Wagon - 159k - mine (OC-160,000)
'01 E320 - 172k - dad's (OC-171,500)
'07 E350 Wagon - 131k - dad's (OC-132,500)
'01 SL500 - 50k - dad's (OC-52,000)
'09 E350 4matic Sedan - 140k - Brothers (OC-141,500)
Reply With Quote
  #7  
Old 08-21-2009, 12:41 PM
Stressed Member
 
Join Date: May 2004
Location: Florida Big Bend region
Posts: 721
Quote:
Originally Posted by Dee8go View Post
I never use spell checkers. They're the Devil's work! Whenever I use software that incorporates an automatic spell checker, it is nothing but a headache and just slows me down, often inserting words I never intended. I then have to go back through everything I write and correct the mistakes the spell checker has made.
Spell checkers are fine as long as they know their place. If a program wants to politely show me that it thinks a word might be misspelled (as Firefox does with relatively innocuous red underlining), that's fine with me. If the software will let me easily add a new word to its dictionary (as Firefox does with only a couple of mouse clicks), so much the better.

Now, software that installs with "auto-replace" enabled by default - well, THAT'S the Devil's work!
Reply With Quote
  #8  
Old 08-21-2009, 12:59 PM
link's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 835
I always compose off line, using Word, and then copy and paste. That way no lost messages due to a minor detail.

The downside is that this web site will usually change the typeface and font size.
Reply With Quote
  #9  
Old 08-21-2009, 02:26 PM
pawoSD's Avatar
Dieselsüchtiger
 
Join Date: Oct 2004
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 15,050
Quote:
Originally Posted by link View Post
I always compose off line, using Word, and then copy and paste. That way no lost messages due to a minor detail.

The downside is that this web site will usually change the typeface and font size.
I type so fast that it only takes me a matter of 2-3 seconds to type out and post a message about this long.
__________________
-diesel is not just a fuel, its a way of life-
'15 GLK250 Bluetec 80k - mine - (OC-80,500)
'17 Metris(VITO!) - 11k - wifes (OC-17k)
'01 E320 Wagon - 159k - mine (OC-160,000)
'01 E320 - 172k - dad's (OC-171,500)
'07 E350 Wagon - 131k - dad's (OC-132,500)
'01 SL500 - 50k - dad's (OC-52,000)
'09 E350 4matic Sedan - 140k - Brothers (OC-141,500)
Reply With Quote
  #10  
Old 08-21-2009, 03:09 PM
420benz's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 961
In my opiniun . Wrong spelling.How can i fix it .RT. click check spelling is checked.
Reply With Quote
  #11  
Old 08-21-2009, 05:42 PM
tyl604's Avatar
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: Atlanta, GA
Posts: 3,223
Pull up www.pcworld.com. They just had an article touting a good spellchecker for Firefox. If I have a chance, I will look it up for you.
Reply With Quote
  #12  
Old 08-21-2009, 07:54 PM
KarTek's Avatar
<- Ryuko of Kill La Kill
 
Join Date: Jun 2007
Location: Bahama/Eno Twp, NC
Posts: 3,256
I have version 3.5.2 Under tools, options and the advanced tab, there's a check box that says: Check spelling as I type...
Reply With Quote
  #13  
Old 08-22-2009, 08:55 AM
420benz's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 961
Quote:
Originally Posted by tyl604 View Post
Pull up www.pcworld.com. They just had an article touting a good spellchecker for Firefox. If I have a chance, I will look it up for you.
Thanks
Reply With Quote
  #14  
Old 08-22-2009, 08:57 AM
420benz's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 961
Quote:
Originally Posted by KarTek View Post
I have version 3.5.2 Under tools, options and the advanced tab, there's a check box that says: Check spelling as I type...
Well guess what. It is checked.
Reply With Quote
  #15  
Old 08-22-2009, 12:36 PM
okyoureabeast's Avatar
Rogue T Tolerant
 
Join Date: Jul 2009
Location: North America
Posts: 1,591
That's odd. Try uninstalling it and reinstalling it. That might work.


My biggest spell check problem is when I misspell words on a handwriting test and wait for the squiggly line to appear with the corrected spelling!

I hate handwriting. I type so much faster.
__________________
Quote:
Originally Posted by Yak View Post
Going back to the original post: "Can you get the vac to blow instead?" No. Vacuums are low pressure so they by nature "suck" and nature abhors them.
1984 380SL
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page