Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > General Discussions > Off-Topic Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-29-2003, 05:38 PM
Registered User
 
Join Date: May 2000
Posts: 317
J30 wont start

I sure miss this board and the quick replies when I had a Benz. On to my problem, I currently own a 1993 Infiniti J30. On Saturday the car ran fine, I shut it off for approx. 15 mins. came back to go to the store and now the car doesnt start. It cranks but doesnt start. I have fuel and spark but still it doesnt want to start. I had corrosion on the terminals, cleaned them off but still nothing, put the battery charger on ths battery, it did crank quicker but still wont start. I had a Lincoln Continental back in the day and it would occassionally do this, that turned out to be the crank sensor. How does one go about testing a crank sensor on an Infiniti( a new sensor cost $380-), cant do a diagnostic test until Saturday. Does anyone have any ideas for me? Guess my next automobile will be a Benz
__________________
Richie
1986 300E
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2003, 02:55 PM
Registered User
 
Join Date: May 2000
Posts: 317
Problem solved. Coolant temp sensor
__________________
Richie
1986 300E
Reply With Quote
  #3  
Old 01-25-2004, 12:42 PM
Registered User
 
Join Date: May 2000
Posts: 317
Angry

OK same problem crept up again with this d*mned car. The car sat a whole week with the avg temp at 27 degrees, this time my brother made the ECM believe that it was warmed up to 151 degrees and the car started (the first time this happened in November the car was already warm). What could possibly be causing this. Using a SNAP ON scanner, code 55 comes up which means everything is normal, but obviously everything is not normal. Does anyone have any ideas? Does the fact that this time the car was cold and last time the car was warm rule out the cold idle sensor?

TIA
__________________
Richie
1986 300E
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page