Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > General Discussions > Site Feedback

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-11-2001, 07:56 PM
MikeTangas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: So. Cal
Posts: 4,430
Bill,

Is there a problem with the login page for the PartsShop Account? I have tried several times to log on to the account today, but I am not recognized. This happened from two different computers (office & home). The computer remembers my password, when I try to log in, the page comes back telling me the login name is incorrect.

I'm going to try again before I take off to run errands.
__________________
Mike Tangas
'73 280SEL 4.5 (9/72)- RIP
Only 8,173 units built from 5/71 thru 11/72

'02 CLK320 Cabriolet - wifey's mid-life crisis

2012 VW Jetta Sportwagon TDI...at least its a diesel

Non illegitemae carborundum.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-12-2001, 06:28 PM
Bill Wood's Avatar
Retired Webmaster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Johns Creek, GA, USA
Posts: 5,013
I tried to Login myself and it worked fine. I did, however, install a minor software upgrade this week so that may have caused the problem. I really don't know.
__________________
Bill Wood - Retired Webmaster
My Personal Website
1998 Mercedes E430
2010 Toyota Sequoia
My Photo Albums
Reply With Quote
  #3  
Old 01-13-2001, 06:53 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2000
Location: Powder Springs, Georgia, USA
Posts: 207
Login

I had a problem last night and today loging in. It also says not recognized.
__________________
David McDonald
1981 240D
1985 300D (wrecked)
1985 300TD 365,000 miles
1969 Mustang Fastback
Reply With Quote
  #4  
Old 01-13-2001, 02:00 PM
MikeTangas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: So. Cal
Posts: 4,430
I ended up just creating a new account in the same login name and password. Apparently somehow the account was deleted, confirmed by the fact that the new account in the old login/password was accepted. The only thing lost was the order history.

My old order history is also unavailable when trying to access by order number. I did receive email regarding receipt of the last order so I'm not worried about it.

__________________
Mike Tangas
'73 280SEL 4.5 (9/72)- RIP
Only 8,173 units built from 5/71 thru 11/72

'02 CLK320 Cabriolet - wifey's mid-life crisis

2012 VW Jetta Sportwagon TDI...at least its a diesel

Non illegitemae carborundum.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-14-2001, 02:52 PM
Bill Wood's Avatar
Retired Webmaster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Johns Creek, GA, USA
Posts: 5,013
Problem Fixed! (hopefully)

I think I found the source of the PartsShop customer account deletion issue!

I installed a minor upgrade to the PartsShop software on Jan 10, 2001. I just noticed that all customers who have placed orders since then have blanks in their LOGIN.
After digging through 3,000 lines of code I found 3 errors that are most likely the cause of the problem.

Since I do not know what each customer's original LOGIN was, I reset each of them. That means that you will have to select the "lost password e-mail" to get your Login and password. All order history should be intact.
__________________
Bill Wood - Retired Webmaster
My Personal Website
1998 Mercedes E430
2010 Toyota Sequoia
My Photo Albums
Reply With Quote
  #6  
Old 01-14-2001, 06:00 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2000
Location: Powder Springs, Georgia, USA
Posts: 207
Lost Order

While all this was going on I seem to have lost a order. It was order 1742. Can I its status added back to the system or is it gone ? I ordered it on the 10th.
__________________
David McDonald
1981 240D
1985 300D (wrecked)
1985 300TD 365,000 miles
1969 Mustang Fastback
Reply With Quote
  #7  
Old 01-14-2001, 11:19 PM
MikeTangas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: So. Cal
Posts: 4,430
Dave,

Did you receive the email that confirmed your order? I did, so I believe there should be no problem with it, except you can't track it.

As I understand Bill's latest response, there was a problem after the upgrade, wherein those who placed an order, somehow deleted. Try to log in again, you will not be recognized, then select "send me my password". Once Bill has the original login names of the deleted parties, he will be able to restore the database and the order history will be intact as well.
__________________
Mike Tangas
'73 280SEL 4.5 (9/72)- RIP
Only 8,173 units built from 5/71 thru 11/72

'02 CLK320 Cabriolet - wifey's mid-life crisis

2012 VW Jetta Sportwagon TDI...at least its a diesel

Non illegitemae carborundum.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-15-2001, 08:26 PM
MikeTangas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: So. Cal
Posts: 4,430
Never any worry

Bill & Dave,

Got home from work, and my parts were waiting patiently at my doorstep. The glitch did not effect delivery.
__________________
Mike Tangas
'73 280SEL 4.5 (9/72)- RIP
Only 8,173 units built from 5/71 thru 11/72

'02 CLK320 Cabriolet - wifey's mid-life crisis

2012 VW Jetta Sportwagon TDI...at least its a diesel

Non illegitemae carborundum.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-16-2001, 09:22 AM
Bill Wood's Avatar
Retired Webmaster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Johns Creek, GA, USA
Posts: 5,013
Re: Lost Order

Quote:
Originally posted by DeltaDave
While all this was going on I seem to have lost a order. It was order 1742. Can I its status added back to the system or is it gone ? I ordered it on the 10th.
No orders were lost! The software glitch only caused me to have to reset some people's UserNames. You can always click on the lost password e-mail to have your UserName and Password e-mailed to you.

By the way, according to UPS, your order arrived in Atlanta yesterday and will be delivered today (1/16). All of this tracking info is in our system.
__________________
Bill Wood - Retired Webmaster
My Personal Website
1998 Mercedes E430
2010 Toyota Sequoia
My Photo Albums
Reply With Quote
  #10  
Old 03-01-2001, 04:13 AM
David C Klasse's Avatar
CheFrac is Back!
 
Join Date: Jan 2001
Location: Mission Hills in the City of San Diego
Posts: 2,352
Bill,
I just ordered the overvolt relay this evening and had to make a new username and password again? Does this really matter? Is there a record you keep for big customers or something? It doesn't really matter to me I suppose, I always get that part!
I am finally fed up with the darn thing not starting when warm and stalling again today at a traffic light after a violent shudder of the car.
Again, this is the BEST website I could ever imagine. How do you have time to do EVERYTHING that you do? Seems like you are always replying instantly to everything, along with the many many other things you are doing with the site and whatnot.
Boy would I LOVE to come to the MB Autowerks opening later this Spring, but it's sooo far! And I wouldn't want to fly because I would have to take the Mercedes! We'll see...
__________________
2006 E350 w/ 155k miles (Daily Driver)

Previous:
1993 300E 3.2L Sedan w/ close to about 300k miles
2003 E500 Brilliant Silver (Had 217k miles when totalled!)
1989 300E with 289,000 miles (had for <1 yr while in HI)
03 CLK 500 cabrio (Mom's)
2006 C230k (Dad's)
1999 S420 (Mom's/Dad's)
2000 C230k Sport sedans
2001 CLK320 Cabrio (Mom's)
1995 C280 My First Mercedes-Benz... (155k miles. EXCEPTIONAL AUTOMOBILE. Was Very hard to let go of!)
Reply With Quote
  #11  
Old 03-01-2001, 11:21 AM
Bill Wood's Avatar
Retired Webmaster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Johns Creek, GA, USA
Posts: 5,013
Quote:
Originally posted by Hottee18m
Bill,
I just ordered the overvolt relay this evening and had to make a new username and password again?
Remember, FastLane and PartsShop are TOTALLY separate stores. This was your first order on FastLane so you had to set up a new account. Your previous orders were in PartsShop.

[Edited by Webmaster on 03-01-2001 at 11:27 AM]
__________________
Bill Wood - Retired Webmaster
My Personal Website
1998 Mercedes E430
2010 Toyota Sequoia
My Photo Albums
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Head Gasket Form PartsShop Ok?? CE4me Tech Help 3 10-20-2003 02:37 PM
Partsshop pricing... Ashman Site Feedback 0 01-03-2001 02:27 AM
PartsShop FastLane is up and running! Bill Wood Site Feedback 2 08-29-1999 09:29 PM
FAQ-3 How does PartsShop Ship my Parts? Bill Wood Site Feedback 0 07-14-1999 01:29 PM
FAQ-1 How do I use PartsShop? Bill Wood Site Feedback 0 07-14-1999 12:57 PM



All times are GMT -4. The time now is 10:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page