Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > General Discussions > Site Feedback

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-17-2001, 05:28 PM
MikeTangas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: So. Cal
Posts: 4,430
Bill,

I have been unable to access the FastLane catalogue at all today. Is there a problem or is it getting that much traffic?? Basically what happens is I click the catalogue, new window pops up, but nothing happens beyond that - just keeps trying to load. Same thing if I try to do a search by part number.

I need to check the availability of the speedo drive gear. Wouldn't you know it, the spreader clamp broke off when I was replacing the speedo cable today.
__________________
Mike Tangas
'73 280SEL 4.5 (9/72)- RIP
Only 8,173 units built from 5/71 thru 11/72

'02 CLK320 Cabriolet - wifey's mid-life crisis

2012 VW Jetta Sportwagon TDI...at least its a diesel

Non illegitemae carborundum.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-17-2001, 08:12 PM
Bill Wood's Avatar
Retired Webmaster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Johns Creek, GA, USA
Posts: 5,013
Mike-
We are trying to figure out the problem...
I suspect the server that the catalog resides on is hung and needs to be rebooted. The problem is that it is nowhere near us and there appears to be nobody working there this weekend that we can contact.

It is obvious to me that we need to develop an off-hours and weekend plan
__________________
Bill Wood - Retired Webmaster
My Personal Website
1998 Mercedes E430
2010 Toyota Sequoia
My Photo Albums
Reply With Quote
  #3  
Old 02-17-2001, 08:50 PM
MikeTangas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: So. Cal
Posts: 4,430
OK Bill, thanks for the info.

On the same note, I noticed that when you hover the courser over the other links on the page, the status bar shows a specific address. But when you hover over the catalogue you get "javascript:showCatalogue()".

Corrupt link?
Just trying to help.
__________________
Mike Tangas
'73 280SEL 4.5 (9/72)- RIP
Only 8,173 units built from 5/71 thru 11/72

'02 CLK320 Cabriolet - wifey's mid-life crisis

2012 VW Jetta Sportwagon TDI...at least its a diesel

Non illegitemae carborundum.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-17-2001, 09:12 PM
Bill Wood's Avatar
Retired Webmaster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Johns Creek, GA, USA
Posts: 5,013
javascript:showCatalogue() is correct.
The problem is not on this page.

The On-Line catalog itself is located on its own server. We are having a problem with that server. It appears to be locked up (frozen). We are trying to find someone nearby to physically go there and reboot it. Unfortunately, the server is in California and we are in Georgia.
__________________
Bill Wood - Retired Webmaster
My Personal Website
1998 Mercedes E430
2010 Toyota Sequoia
My Photo Albums
Reply With Quote
  #5  
Old 02-18-2001, 12:59 AM
Bill Wood's Avatar
Retired Webmaster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Johns Creek, GA, USA
Posts: 5,013
We're back up!

Finally, the FastLane catalog is back up and running!
__________________
Bill Wood - Retired Webmaster
My Personal Website
1998 Mercedes E430
2010 Toyota Sequoia
My Photo Albums
Reply With Quote
  #6  
Old 02-18-2001, 01:11 AM
Ashman's Avatar
Registered User
 
Join Date: Sep 2000
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 4,749
Did I hear you say the server is in california bill?

UH-OH.

With all the energy problems we have been having here I would recommend you find a server not in california.

My hosting service has had all my hosted sites with them up and down for the last two weeks. Down for hours, up for a few, down for more. They are going to be hearing from my attorney soon as well in regards to the lack of notification of things that caused the sites to go down.

Things like moving to new servers with new name servers and not telling us until we found out the sites don't work. Not to mention that they refuse to talk to us and hang up on us when we call them.

Switching to another provider ASAP because can't have sites going down, its bad for my business.


Alon
__________________
'92 300CE - Sold
2004 C240 - 744 - C7 Wheels - Android Radio
2002 C320 - 816 - Sport Wagon
Reply With Quote
  #7  
Old 02-18-2001, 02:08 AM
MikeTangas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: So. Cal
Posts: 4,430
Thanks Bill.

Unfortunately the part I need is unavailable. But the FastLane did have the instrument panel bulbs (replacing all with a couple spares) and the bulb sockets (I bought all you had). After a few minutes of poking around in the catalogue I even found I could eliminate my minor oil seepage from the oil cap, by replacing the seal!

As always, thanks.
__________________
Mike Tangas
'73 280SEL 4.5 (9/72)- RIP
Only 8,173 units built from 5/71 thru 11/72

'02 CLK320 Cabriolet - wifey's mid-life crisis

2012 VW Jetta Sportwagon TDI...at least its a diesel

Non illegitemae carborundum.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-18-2001, 10:47 AM
Bill Wood's Avatar
Retired Webmaster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Johns Creek, GA, USA
Posts: 5,013
Quote:
Originally posted by MikeTangas
Unfortunately the part I need is unavailable.
We might have the part in PartsShop or we might be able to get it. Be sure to send us a Parts Information Request.
__________________
Bill Wood - Retired Webmaster
My Personal Website
1998 Mercedes E430
2010 Toyota Sequoia
My Photo Albums
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running list of failures during 3 years of ownership Q ML, GL, G-Wagen, R-Class, Unimog, Sprinter 33 01-22-2006 08:13 AM
Very odd problem... harv190 Tech Help 3 11-06-2003 06:52 AM
Electrical Problem? 87300SDLTurbo Tech Help 0 10-23-2002 02:29 AM
Igniton switch or Relay Problem cmusante Tech Help 1 10-07-2002 06:00 PM
Paying Labor Cost to look for problem!!!! Aija Tech Help 4 07-20-2002 09:13 AM



All times are GMT -4. The time now is 03:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page