Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > SL Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-04-2006, 06:13 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Location: Motor City. MI
Posts: 73
87 560sl fuse problem

turn on ignition to pos.2, fuse 5 blows out. started about 3 weeks ago, occasionally. now, every time. pulled relays thinking it was window relay defect-still pops fuse. bad ign. switch? no other fuse problems. also tried 16a. fuse-still pops. thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2006, 08:26 PM
88Black560SL
 
Join Date: Oct 2004
Location: NC
Posts: 2,854
Tell us what fuse 5 controls so we can help you. Star by unplugging every thing that is fed by fuse #5. Put a new fuse in, verfy it does not blow with everything unpluged and turned on. With that confirmed, now start connecting everything one at a time and checking the fuse each time you connect something and turn it on.

John Roncallo
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page