Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > SL Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-24-2006, 03:47 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 56
oil + Coolant light stop working not bulbs????

Hi Guys,
Found a strange this today, looked at my instrument cluster (SL320 2001 Model) and saw that there were two lights that were not working this morning.
Initial thoughts lead me to think that it may be the bulbs but having tested the bulbs and they are ok.... i am slightly confused now as to why 2 lights nest to each other would not work??????......
any one had this problem before where dash lights give up?????
any ideas to what it may be????

Raj
Reply With Quote
  #2  
Old 11-02-2006, 01:33 PM
79 / 450SL
 
Join Date: Sep 2006
Location: East Texas
Posts: 39
Quote:
Originally Posted by rajinder_1 View Post
I am slightly confused now as to why 2 lights nest to each other would not work??????......
If they are nested, could they share a ground wire that has come loose?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 03:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page