Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > SL Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-21-2007, 12:35 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 5
560sl heater problems

89 560sl, heater only works minimally when in the auto position, when the fan is turned to on it blows cold. blows just barely warm in the auto positin. Any ideas. also, the air recirc swithc will not stay on form more than a few seconds.

Last edited by mreddy; 03-21-2007 at 01:11 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-21-2007, 01:13 PM
david s poole
 
Join Date: Mar 2005
Location: dallas
Posts: 1,822
pull the mono valve element and see if the area below the diaphram is full of coolant.check that you have an unbroken circuit thru the outer windings.that valve needs voltage to stay closed[every time you switch off car valve opens] so the last thing may be the push buttons.
__________________
David S Poole
European Performance
Dallas, TX
4696880422

"Fortune favors the prepared mind"
1987 Mercedes Benz 420SEL
1988 Mercedes Benz 300TE (With new evaporator)
2000 Mercedes Benz C280
http://www.w108.org/gallery/albums/A...1159.thumb.jpg
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page