Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > SL Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-16-2008, 12:38 AM
Randy Neefs
 
Join Date: Nov 2007
Location: Canada
Posts: 2
1996 sl 320 starting problem

all lights come on when key turned but no power to starter...is this a crankshaft sensor or ignition switch problem..car will start dozens of times then all at once no sart...have to turn key on and off 50 or 60 times to start
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2008, 01:20 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Milwaukee Wisconsin
Posts: 1,149
Ignition switch is notorious for going bad. Do a forum search "ignition switch". Crankshaft sensor does not, to my knowledge, prevent starter from running. Also, possible issue: nuetral switch, negative battery cable, and just plain old bad starter motor. I'd use a volt meter to check for voltage at the starter motor terminal while someone activates the ignition switch.
__________________
Resistance is Futile.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page