Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > SL Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2004, 10:03 AM
Registered User
Join Date: Oct 2002
Location: So Cal
Posts: 35
Question W107 Intermittent Cruise

Hi all:
I have owned 5 W107s over the years and they all seem to share a characteristic...intermittent cruise control function. This seems to be a common problem along with HVAC glitches. The 380SL ('82) recently purchased is no exception. There was no cruise function during my past two weeks of ownership but I still attempted to engage at each opportunity. Yesterday it suddenly seemed to work normally. I cycled it several times and all seemed well. Then just as suddenly it is inop. I notice that many cars are advertised with "Intermittent Cruise". Is there a common failure that results in this 'standard feature'? Thanks BB
Reply With Quote
Old 06-10-2004, 04:48 PM
Registered User
Join Date: Mar 2003
Location: Convent Station, NJ
Posts: 755
A common cause of failure are bad solder joints in the Cruise Amplifier. I could swear there was a post here that showed pics of the fix but I can't find.

'85 380 SL (sold)
'85 Carrera Flatnose
'71 280 SL Signal Red/Cognac
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 10:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page