Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-06-2000, 09:01 PM
sixto's Avatar
smoke gets in your eyes
 
Join Date: Jun 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 19,744
I tried my Topsider for the first time yesterday. I believe I followed all the instructions. I couldn't get more than a cup out of 40 pumps. The stub on the can that the hose attaches to is loose such that I can hear air leaking unless I bear down on it. It also helped when I smeared grease around where the stub fits its flange. I presume this looseness is why it won't draw oil long enough to drain the sump in one go.

Could someone please confirm that the fitting isn't right or suggest what I might be doing wrong?

Thanks,
Sixto
78 450SEL
91 300SE
Reply With Quote
  #2  
Old 11-07-2000, 02:17 AM
Ashman's Avatar
Registered User
 
Join Date: Sep 2000
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 4,748
If you hear air leaking, sounds like thats the culprit..... did you check the diy section for the tips on using the topsider?

Also, ya might want to use a hose clamp or something to help seal that leak down.

Other than that I have no idea.

I have never used a topsider. if I had one, I'd use it, but I personally like gettin a little greasy when working on my car.

------------------
'92 300CE
Metallic Black (Blue Flaked) on Parchment
Clear Corners
94-95 Tail-Lights
Debadged
Black Grille Insert
78.5k Miles

Future Upgrades:
Sportline Suspension
17" AMG Monoblocks or EVO II's
Euro Headlights
Performance Chip
AMG Exhaust

Click here to Go To My 300CE Page
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
W123 Turn Signal stopped working dave1shere Diesel Discussion 12 07-30-2013 09:42 PM
560sl odometer and speedometer not working robaincltnc Tech Help 6 04-18-2008 09:47 AM
El-Cheapo Topsider Oil Changer y2kimmel Tech Help 7 09-09-2004 10:23 AM
MitiVac Fluid Evacuator vs. Topsider Bob I Tech Help 6 10-03-2003 05:08 PM
Oil Suction devices (Topsider lookalike) !!! MikeM Tech Help 0 02-03-2002 02:11 AM



All times are GMT -4. The time now is 06:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page