Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2000, 09:56 AM
Registered User
Join Date: Nov 2000
Location: Gaithersburg, Md
Posts: 40
My 260 E was working fine, just needed to push the gas when turning on the car. When I got up this morning to go to work the car wouldn't start. After a while I got it to start put the engine would just rev up to and past redline, even though i wasn't pushing the gas. The gas pedal feels softer than usual. What could it be?
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
16V - hard start Prime16 Tech Help 5 01-03-2005 12:20 PM
88 260e Hard Start...Too Rich bountyhunter Tech Help 8 12-27-2004 01:43 PM
W124 E320 no start - pulled neutral safety switch - what do you think? 71Rcode Tech Help 21 11-24-2004 07:04 AM
Where to begin ? Car doesn't start (doesn't turn over) renyf1 Tech Help 23 06-22-2004 11:29 AM
Sequence to start a M104 atamians Tech Help 1 01-17-2003 04:26 PM

All times are GMT -4. The time now is 12:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page