Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-24-2000, 03:46 PM
Al M.
Guest
 
Posts: n/a
Recently, I have been having starting problems with my 88 420sel.
Sometimes, it seems to have problems starting cold and warm. I have to let it sit for a few minutes and then it starts up. I have been told that it could be electrical? in nature and the cost could exceed $500. Can anyone explain what's causing the problem?

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
87 190E 2.6 hard starting problems. Ralph Todd Tech Help 11 11-07-2008 10:25 PM
420 SEL Starting Problems + Low idle etc xsohaib Tech Help 6 05-08-2003 05:38 PM
126 hot starting problems Robbo Tech Help 0 12-20-2002 01:14 PM
260E starting problems fiver64 Tech Help 5 10-19-2000 10:15 PM
Starting problems Jerrydc Tech Help 7 08-19-2000 12:24 AM



All times are GMT -4. The time now is 11:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page