Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-05-2004, 03:07 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 26
AT transmission woes

Hi,
ever since I got my mercedes 8 months ago, it shifts really hard into 2nd and 3rd, but fine into 4th gear. I was under there just now. There's a wire coming out of the Modulator valve, that isn't connected to anything. What does that do? There's also another black wire running from one side of the transmission to the other, and it's not connected either, as in it broke. Another thing I noticed is that with the car off and the tranny in park. I can still move the driveshaft a good quarter inch. Is that normal?
Thanks guys

Reply With Quote
  #2  
Old 12-05-2004, 07:41 PM
C32AMG's Avatar
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: new york/orange county
Posts: 639
What is the model and year of you car?

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page