PeachParts Mercedes-Benz Forum

PeachParts Mercedes-Benz Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/)
-   Tech Help (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/)
-   -   Anyone Notice? (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/11322-anyone-notice.html)

California Benz 11-30-2000 09:11 PM

All sorts of Topics/Posts have been deleted since the upgrade and a lot of our responses don't show up or are not posted. I know I posted a couple of replies to posts, and they never got posted or were deleted. For example I posted a reply to one guy who has a really nice pic of a silver S500 and complimented it. It come up on my screen that it was posted and when I looked today it was missing. The Ford Crew cab post topic is completely gone. Anyone have the same problems?

Bill Wood 11-30-2000 09:47 PM

I have the option turned on whereby members can delete their own posts and threads. I suppose I could disable that option.

Ashman 11-30-2000 10:03 PM

I havent noticed myself....

Have you cleared your browser's cache and tried again?

You can try hitting The Control Key and refresh button to clear the page from your cache. Sometimes hitting refresh just doesnt cut it.

I have been on here religiously for the last two months and havent noticed many posts deleting.

Alon

Ted2222 12-01-2000 12:15 AM

Bill,

For what it's worth, I would vote (with a completely removed chad) for you to leave that option intact.

While I'm at it, I think the new format is great! Good job!


All times are GMT -4. The time now is 04:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website