Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2000, 12:24 AM
Posts: n/a
I started my car and warm it up for about five minutes and
when I pulled off it went dead . And when you try to start it up again it would not start,it not firing what could be the problem . Can someone please tell me what to do about this problem . BCM494 thats you for all your help .The car is a 1985 and is a 380SE. I am sorry that I did not give all the info but it happens sometime .
No it has not started sense that time. But I got a part and I have a question about it. What does it mean about (+) pin 1 (-) pin 5 = greater than 5 ohms . We have got a control unit , Idle . I hope that this is enough information on this .

[Edited by bcm494 on 12-23-2000 at 03:29 PM]
Reply With Quote
Old 12-20-2000, 12:34 AM
Larry Delor's Avatar
What, Me Worry?
Join Date: Jun 1999
Location: Sarasota, Fl.
Posts: 3,026
Maybe its the kneuter valve.

Seriously, you might want to tell everyone what year and model your car is, before someone tells you that you need a new muffler bearing.
"...rationality of thought imposes a limit on a person's concept of his relation to the cosmos." -Nash

04/71 280SE 195k
09 Jetta TDI
Reply With Quote
Old 12-20-2000, 01:44 PM
Registered User
Join Date: Jan 2000
Location: PA
Posts: 5,440
What did you "pull off"? Maybe if you "put it back on", the car will run. You sound like the people who "turn their car over". I did that once on a '54 Desoto and it broke the windshield and severely dented the roof.

Seriously, you have to give a much better description of your problem for anyone to help.

Reply With Quote
Old 12-21-2000, 12:08 AM
Larry Delor's Avatar
What, Me Worry?
Join Date: Jun 1999
Location: Sarasota, Fl.
Posts: 3,026
Have you been able to start it since?
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
93 190E hard to start drolyat Tech Help 5 06-30-2003 09:55 PM
please help me diagnose a no start issue. 300SD(long) RG5384 Diesel Discussion 8 06-14-2003 11:55 AM
Please help me start a non-starting 240D. ericnguyen Diesel Discussion 4 05-15-2003 09:58 AM
Please help me start a non-starting 240D. ericnguyen Tech Help 2 05-15-2003 07:02 AM
1991 420SEL - beginning of a cold start problem DieselGuy Tech Help 1 07-30-2001 03:56 AM

All times are GMT -4. The time now is 03:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page