Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-05-2001, 10:54 PM
Registered User
 
Join Date: May 2000
Posts: 317
I've noticed that upon starting my car I get a smoothe idle. Drive the car for awhile still a smoothe idle,no problems. All of a sudden I notice a slight miss, then the miss gets more pronounced,then even more pronouced over a matter of minutes, even when I start to drive the car it's running very rough,even shaking alittle, all of a sudden the car smoothes out again.
This has happened since just before Christmas.
The items that've been changed since the summer include:
spark plugs, fuel filter and pump,coolant temperature sensor, oxygen sensor, overvoltage protection relay and going to have the catalytic converter changed tomorrow(it's clogged).BTW,200K mis., on the car. Anyone have any ideas? I'm going to set up an appointment for a diagnostic check next week. Thanks
__________________
Richie
1986 300E
Reply With Quote
  #2  
Old 01-05-2001, 11:03 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
The money having a pro look at this is well worth it. You will spend less in the long run if it is done right the first time instead of just bolting on parts and hoping it will fix your problem.

Good luck
__________________
Benzmac:
Donnie Drummonds
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
MERCEDES SPECIALIST 11 YRS
Reply With Quote
  #3  
Old 01-06-2001, 12:53 AM
dlswnfrd
Guest
 
Posts: n/a
Benzmac, ask first

After having "bolted on a bunch of parts", I didn't read the obvious, Injector? Happy Trails Beep Beep from Houston.

Donald
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rebadging '87 300e emr0591 Detailing and Interior 6 09-04-2007 10:12 AM
'86 300E vs '91 300E... Any opinions out there??? pjtib Tech Help 23 05-04-2005 10:26 PM
300E FIRST-gear start brewtoo Tech Help 16 03-11-2005 06:27 PM
*CLEAN* W124 Gray MB-Tex Front Seats / 300E 260D 300D (300E 2.8) and (W124 Wagons) FA22 Mercedes Used Parts For Sale & Wanted 5 03-01-2004 09:40 PM
Transmission Question 1988 300E (Need Technical help)n china beach Tech Help 4 03-26-2002 11:25 AM



All times are GMT -4. The time now is 09:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page