Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-16-2005, 01:23 AM
Eiknujrac's Avatar
Car Junkie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 99
High beams w202

So for the past couple of months, the high beam switch on my 98 c280 hasn't worked. Before it stopped working altogether, it got to the point where I would have to press really hard foward to get them to come on. Then the high beam switch just stopped working completely. I was able to deal with it beacause I could just hold the flasher back when i needed high beams. But now the flashing switch stopped working. Is the switch broken? Everything else still works on the stalk, just the high beams and flasher doesnt work.

ANyone have this problem before? I just dumped alot of money into the AC and was hoping this would be simple and something I could do myself. Any thoughts?

Thanks in advance.

PS - Does anyone know if you can pass inspection in Texas with high beams that don't work?

__________________
I love my cars to death but my wallet sure doesn't.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-16-2005, 01:30 AM
carson356
Guest
 
Posts: n/a
switch

from the 202's with the same problem your car has i have replaced the switch assembly, it is mercedes number 208-545-00-10
i found one at fastlane, see link below

turnsignal switch

Last edited by carson356; 06-16-2005 at 02:08 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-16-2005, 01:41 AM
glenmore's Avatar
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Los Angeles
Posts: 963
Quote:
Originally Posted by Eiknujrac
ANyone have this problem before? I just dumped alot of money into the AC and was hoping this would be simple and something I could do myself. Any thoughts?

Thanks in advance.

PS - Does anyone know if you can pass inspection in Texas with high beams that don't work?

I just bought a 2000 C280. Could you describe the AC problem and the solution?

Thanks,

glenmore
1991 300CE
2000 C280
1990 LS400
Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2005, 01:28 PM
Eiknujrac's Avatar
Car Junkie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 99
It was just a really simple problem. They found a leak, fixed it and recharged the system, and it turned out there was ANOTHER leak. Two recharges worth of r134 and parts and labor got pretty expensive.

Is the combination switch hard to replace?

__________________
I love my cars to death but my wallet sure doesn't.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Low HC/CO/CO2, High NOx/O2 (failed TX emissions) pmizell Tech Help 12 02-21-2005 09:32 PM
Future MB Mechanics In Brooklyn High School MTI Off-Topic Discussion 0 12-15-2004 06:28 PM
No High Beams rebootit Diesel Discussion 1 03-15-2003 12:48 PM
High Oil Pressure Joseph_H Tech Help 22 03-04-2003 12:07 PM
high beams and fogs tryan ML, GL, G-Wagen, R-Class, Unimog, Sprinter 0 12-23-2002 11:02 AM



All times are GMT -4. The time now is 06:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2024 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page