Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-30-2005, 10:49 AM
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
HELP!! Fuse blows - Inst. Cluster + Brakes

This is for my 98 C230.

The fuse for the brake lights AND the instruments (number 19 or 30) goes and causes the radiator fan to run continuously while the motor is running. This is ugly. I have replaced 3 fuses. When I put on brakes, the fuse blows. The rear running lights work, but the rear signals and emergency flashers do not. Is this a common problem?

I can drive with hand signals, but it is not safe.

HELP

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Humming/high pitched noise, stops when brakes applied RKreutzer Tech Help 0 08-06-2003 07:43 PM
Help - fuse 11 draining battery? waybomb Diesel Discussion 0 01-05-2003 03:06 PM
Blowing fuse 1986 190E 16V aander Tech Help 0 08-14-2002 09:08 PM
'Replace Brakes' light on cluster.... 190D22 Diesel Discussion 3 07-03-2002 06:37 PM
300E Blower Motor Fuse JONLYDONLY Tech Help 1 08-18-1999 09:25 PM



All times are GMT -4. The time now is 08:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page